Dragi roditelji,
Veselimo se pozvati Vas na niz besplatnih radionica koje financira Ministarstvo zdravstva, a koje će se održavati tijekom sljedećih mjeseci.

  1. Odgojno učinkovita komunikacija (6.3.2024.):

Ova radionica će se fokusirati na razvoj vještina komunikacije između roditelja i djece. Naučit ćemo kako postići otvorenu i podržavajuću komunikaciju, koja je ključna za izgradnju povjerenja i razumijevanja.

  1. Discipliniranje djeteta (13.3.2024.):

Tema discipliniranja djeteta obrađivat će različite pristupe disciplini, naglašavajući važnost postavljanja granica, ali i razumijevanje djetetovih potreba. Cilj je pružiti roditeljima alate za pozitivno usmjeravanje ponašanja djece.

  1. Razvoj samopoštovanja kod djeteta (20.3. 2024.):

Fokus ove radionice bit će na podršci djetetovom samopoštovanju i samopouzdanju. Razmotrit ćemo strategije koje roditeljima pomažu u stvaranju pozitivnog okruženja koje potiče razvoj zdravog samopoštovanja kod djece.

  1. Rješavanje sukoba u obitelji (17.4. 2024.):

Sukobi su neizbježan dio obiteljskog života. Ova radionica pružit će praktične smjernice o tome kako konstruktivno rješavati nesuglasice u obitelji te izgraditi harmoničnije odnose među članovima obitelji.

  1. Kako dijete zaštiti od ovisnosti (24.4. 2024.):

Posvetit ćemo se razumijevanju rizika ovisnosti među djecom te dijalogu o prevenciji. Radionica će pružiti informacije i resurse roditeljima kako bi bolje razumjeli i podržali svoju djecu u izgradnji zdravih životnih navika.
Svaka od ovih tema ima za cilj pružiti korisne informacije i alate koji će podržati roditelje u njihovoj odgojnoj ulozi.
Radionice će se održati u prostorijama Centra Sirus, na adresi Bužanova 10, Zagreb, s početkom u 17.30 sati.  Radionice se odvijaju uživo i traju dva sata.  Molimo Vas da potvrdite svoj dolazak putem e-maila info@centar-sirius.hr ili telefonski na  01 6701 224 kako bismo osigurali dovoljno mjesta za sve sudionike.
Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom dijalogu na ovim vrijednim radionicama.

Srdačan pozdrav
Vaš Sirius

 

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)