Srdačno vas pozivamo da se prijavite na radionicu i predavanje u organizaciji Udruge za autizam – Zagreb.

Ovu radionicu vodi Romana Cvjetković, mag. rehab. educ. učiteljica edukacijska rehabilitatorica u produženom postupku, dugogodišnja suradnica Udruge za autizam – Zagreb, a projekt financijski podržava Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom.

U sklopu projekta “Obitelji djece sa PSA usmjerena rana intervencija” održat će se dvije radionice namijenjene roditeljima. Prva je na rasporedu u petak, 17. studenoga 2023. u 18 sati. Radionica se održava u prostoru udruge u ulici Ljudevita Posavskog 37, a zbog ograničenog broja mjesta, obavezna je prijava putem maila uaz.zagreb@gmail.com.

Svaka faza sazrijevanja dovodi do intenzivnih promjena i donosi mnoge izazove obitelji djece s poremećajem iz spektra autizma (PSA). Cilj predavanja je osnažiti obitelji za nošenje s novim ponašanjima djeteta sa PSA. Bit će prikazana primjena socijalnih priča i drugih oblika vizualne podrške u konktekstu usvajanja društveno poželjnih ponašanja. Na kraju predavanja bit će prilike za raspravu i vaša pitanja.

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)