KA1 projekt pod nazivom „MatheMusic: Mathematics as a Tool for Learning Music“ okupio je sudionike iz Estonije, Poljske i Hrvatske 25.09.-26.09.2023. u ustanovi Specjalny Ośrodek Szkolno – Wychowawczy im. Janusza Korczaka u gradu Wschowa.

Na projektu smo imali priliku vidjeti kako stručnjaci koji rade s osobama s intelektualnim teškoćama ujedinjuju glazbu i matematiku. Imali smo priliku vidjeti kako se glazba koristi u svrhu usvajanja i mnogih drugih vještina koje želimo razviti kod predškolske djece, djece osnovnoškolske i srednjoškolske dobi, a posjetili smo i osobe odrasle životne dobi koji izrađuj predmete i umjetnine nakon završenog školovanja.

U dobrom društvu smo razgledali gradove Wschowu i Sławu gdje su nas velikodušno dočekali zamjenica gradonačelnika Wschowe i gradonačelnik grada Sławe koji su istaknuli kako im je čast da mogu ugostiti sudionike Erasmus + projekta u svojim gradovima.

Mobilnost nas je obogatila novim znanjima, prijateljstvima i putovanjem po predivnoj Poljskoj te se nadamo da će djelatnici i učenici naše škole imati priliku opet otići i dodatno se usavršavati.

Velike zahvale Joanna Pawłowska na vodstvu i svim učenicima i djelatnicima Specjalny Ośrodek Szkolno – Wychowawczy im. Janusza Korczaka koji su nas ugostili i proveli s nama 5 nezaboravnih dana!

 

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)