Završna konferencija Erasmus+ projekta I will survive! održana je 30. lipnja 2023. Posebno nam je zadovoljstvo bilo ugostiti predstavnicu Agencije za mobilnost i programe Europske Unije gospođu Ivanu Filipović te naše kolegice iz Sarajeva, čime je ova konferencija poprimila međunarodnu dimenziju.

Na konferenciji smo predstavili tijek projekta i sve projektne rezultate te su naši suradnici iz Crvenog križa izveli praktični prikaz pružanja prve pomoći, koji je bio iznimno živopisan i dojmljiv.

Svi sudionici dobili su Priručnik, Nastavne materijale te Kurikul i Izvedbeni plan i program za fakultativni program Vještine preživljavanja u izvanrednim situacijama koji su bili rezultat ovog korisnog projekta. Također smo prikazali i neke videe koji su interaktivno povezani s priručnikom.

Želja nam je, i nadamo se, da će ovi projektni rezultati naći široku upotrebu i implementaciju u hrvatskim i inozemnim školama te da će ovaj projekt pomoći u prevenciji stradavanja učenika.

Svi materijali besplatno su dostupni na stranici škole, web stranici projekta i Erasmus+ diseminacijskoj platformi i svi ste ih pozvani koristiti bez ograničenja.

Zahvaljujemo se Agenciji za mobilnost i programe Europske Unije na konstantnoj podršci projektu!

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)