DAN 1

Ujutro smo sudjelovali na svečanom otvaranju putem platforme Zoom. Nakon toga smo posjetili lokalnu tržnicu i razgledali njezinu bogatu ponudu. Video koji smo izradili o posjeti tržnici pokazali smo na popodnevnom online virtualnom susretu gdje smo gledali kratke video uratke svih partnera.  Pogledajte kako smo se zabavili na našoj lokalnoj tržnici: Posjet lokalnoj tržnici

DAN 2

Jutarnji susret je protekao u gledanju videa svih partnera na temu zdrave hrane. Mi smo napravili salatu kao zdravi obrok i sve objavili u videu Brzi i zdravi obrok. Popodnevni susret se sastojao od izrade plakata o sastojcima i postupku izrade začina od povrća koji se koristi u pripremi jela te smo u školi postavili izložbu tih plakata.

DAN 3

Dan smo započeli s diskusijom je li moguće i na koji način uspjeti jedan dan bez kupovine – Zero Shopping Day. Na tu temu smo izradili plakate i slogane kako bi druge potaknuli na razmišljanje o iskorištavanju ostataka hrane, reciklaži i prenamjeni uporabnih predmeta. Drugi dio susreta smo posvetili izradi instrumenata od različitih materijala koje smo skupljali tokom tjedna. Na online susretu parterima projekta pokazali smo video o izradi domaćeg začina za jelo.

DAN 4

Postavili smo izložbu o izradi domaćeg začina za jelo, pripremili novo jelo od starog kruha i nastupili s instrumentima koje smo napravili na radionici.

DAN 5

Prezentirali smo inicijative u našoj školi vezano za projekt (izrada muzičkih instrumenata od recikliranog materijala), napravili smo radionicu igranja uloga na temu Zero Shopping  (Dan bez kupovine) te dan završili podjelom certifikata o sudjelovanju.

Croatia SFCR workshop

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)