UGOSTITELJSKA SEKCIJA okuplja učenike ugostiteljskih smjerova – pomoćne kuhare i slastičare te pomoćne konobare svih razreda. Glavni ciljevi su stjecanje znanja i usavršavanje vještina pripreme i prezentacije slastica, stjecanje znanja iz ugostiteljskog posluživanja, te sudjelovanje na raznim natjecanjima i kongresima iz struke. Osim ovih aktivnosti učenici su aktivni za vrijeme raznih skupova i edukacija koji se u našoj školi organiziraju, pomažu u pripremnim radnjama za Dan škole i Dane otvorenih vrata te raznim prodajnim aktivnostima. Za naše goste pomoćni kuhari i slastičari pripremaju razne slastice, prezentiraju načine pripreme i na taj način promoviraju našu školu. Pomoćni konobari su aktivni u posluživanju gostiju, prezentaciji spravljanja zdravih napitaka i promociji zdravog načina života. Naravno, sve se odvija  uz nadzor i pomoć naših strukovnih nastavnika.

4.2.4. (1)
4.2.4. (2)
4.2.4. (3)
4.2.4. (4)