KRATAK OPIS ZANIMANJA

pomoćni konobar je dio je tima osoblja ugostiteljskog objekta osposobljen za razne pripremne poslove i poslove posluživanja uz djelomični nadzor kvalificirane osobe.

POPIS KLJUČNIH POSLOVA ZANIMANJA:

  • Obavlja poslove pripreme, postavljanja i pospremanja stolova, odlaganja posuđa,
    posluživanja jednostavnih jela i pića.
  • Pomaže pri posluživanju gostiju, priprema tople i hladne napitke.
  • Brine se o gostima, dočekuje i ispraća goste.
  • Održavanje inventara, strojeva i uređaja u ugostiteljskim objektima
  • Završni radovi u ugostiteljskom objektu

MJESTA IZVOĐENJA STRUČNE PRAKSE:

  • školski ugostiteljski praktikum
  • vanjski ugostiteljski objekti

MOGUĆNOSTI ZAPOŠLJAVANJA

u raznim ugostiteljskim objektima:

  • hotelski smještaj
  • kampovi i turistička naselja
  • restorani, caffe barovi, slastičarski objekti
  • vlastiti ugostiteljski objekt
  • restorani brze prehrane
IMG-20210329-WA0015
IMG-20210329-WA0017
IMG-20210329-WA0018
IMG-20210329-WA0020
IMG-20210329-WA0021
IMG-20210329-WA0024
IMG-20210329-WA0026
IMG-20210329-WA0029
IMG-20210329-WA0031 (1)
IMG-20210329-WA0032