Obavještavamo vas da od 22. svibnja 2023. započinje rušenje susjedne Plesne škole Silvije Hercigonja. Radovi će trajati do 30. lipnja 2023.

Molimo vas da obratite pozornost kako će veći dio dvorišta biti ograđen te da će u periodu prije početka jutarnje smjene i u međuturnusu biti otežan prolazak osobnih automobila. U vremenu od 7.30. do 8.00 i od 12. do 14 sati će vani biti prisutan djelatnik koji će upućivati roditelje i zaposlenike na brži prolazak dvorištem, a kako se ne bi stvarale veće gužve.

Parkiranje će biti moguće jedino na igralištu Škole i to isključivo dužinom lijeve strane kako bismo mogli održavati nastavu Tjelesne i zdravstvene kulture (korištenje lopte neće biti moguće).

Molimo roditelje koji dovoze i odvoze učenike da se ne zadržavaju duže nego je potrebno, te da automobile ne ostavljaju parkirane dok čekaju djecu (duže parkiranje za roditelje neće biti moguće).

 

Učenicima se strogo zabranjuje prilaženje ogradi ili ulazak u prostor gdje se izvodi rušenje zbog sprječavanja nezgoda. Molimo roditelje i dežurne nastavnike da dodatno obrate pozornost na sigurnost učenika.

 

U Zagrebu, 19. svibnja 2023.

 

 

Ravnateljica:

Mr.sc. Đana Baftiri, prof. defektolog

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)