BILI SMO DOMAĆINI ČETVRTE PROJEKTNE MOBILNOSTI U ZAGREBU 27.2.-3.3.2023.

U sklopu projekta Digital Director ugostili smo naše projektne partnere – učenike i njihove profesore škola partnera u projektu. Tema ovog sastanka bilo je kao i uvijek digitalizacija i izrada kratkih filmova za koju smo imali zadatak snimiti filmove na temu odnosa i veza mladih. Naš video izrađen je kao intervju s učenicima koji su pričali što za njih znače veze, kako one izgledaju i kako zamišljaju budućnost.

Prvi dan mobilnosti u Zagrebu bio je posvećen gledanju filmova i diskusiji o onome što je svaki partner snimio. Sljedećih dana imali smo aktivnosti u gradu koje su povezane sa snimanjem filmova- u tradicionalnom kinu, kinu Tuškanac gledali smo kultni film Tko pjeva zlo ne misli, nakon čega smo posjetili destinacije u Zagrebu na kojima se snimao film. Posjetili smo i HNK kao i Tehnički muzej u kojima smo učili o glumi i tehnologiji potrebnoj za snimanje filmova. Otišli smo i na Sljeme kako bismo vidjeli i snježnu idilu kao moguću scenu za filmove te pogled na grad.

Zadnjeg dana učenici su sudjelovali na radionicama s učenicima naše škole dok su voditelji imali sastanak s koordinatorom projekta. Sve smo završili svečanom podjelom potvrda o sudjelovanju i u planiranju zadnje mobilnosti u Rumunjskoj u travnju.

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)