Pučko otvoreno učilište Zagreb provodi EU projekt PONOS, u okviru kojeg se osnažuju nezaposlene osobe s invaliditetom s područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije, sa ciljem poboljšanja zapošljivosti i integracije na tržište rada.

U okviru projekta omogućeno je besplatno pohađanje tri verificirana programa osposobljavanja za zanimanje kuhar/ica, slastičar/ka i konobar/ica. Uz ove programe, osobe s invaliditetom mogu pohađati i neformalne programe, tj. program psihosocijalnih vještina i program digitalnih (IT) vještina.

Primamo predbilježbe za upis u 3.ciklus verificiranih programa za zanimanjaa, te se sve zainteresirane osobe, koje udovoljavaju formalnim uvjetima upisa, i uvjetima koji  su propisani od strane nadležnihtijela za provedbu EU projekata, mogu predbilježiti putem online obrazaca. Završni upis radi se u upisnom uredu POU Zagreb, Ulica grada Vukovara 68 (prizemlje).

Više o načinu upisa i potrebnoj dokumentaciji za upis u okviru EU projekta PONOS možete pročitati i u Vodiču za upis: https://ponos.pou.hr/wp/content/uploads/2022/09/VODIC-ZA-UPIS-U-PROGRAM_KONOBAR_ KUHAR_ SLASTICAR_bez-datuma.pdf

Za 3.ciklus upisa u verificirane programe rok upisa je 31.03.2023., za kada je predviđen i prvi dan nastave, u popodnevnim satima u POU Zagreb.

Voditeljica projekta je Zinka Mujkić, e-pošta: zinka.mujkic@pou.hr

 

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)