Radi evaluacije sadržaja Priručnika i rezultata projekta Briga o gostu s posebnim potrebama općenito, naši su učenici u više manjih grupa prošli edukaciju u kojoj su učili o pravilnoj brizi o gostima s invaliditetom. Pritom su koristili priručnik Briga o gostu s invaliditetom i otvorene obrazovne sadržaje te su nakon provedene edukacije i uvježbavanja praktičnog dijela pristupa prema gostima s invaliditetom, ispunili evaluacijske listiće. Na kraju su se rezultati preliminarnih i završnih evaluacijskih upitnika usporedili i došlo se do pozitivnih i značajnih razlika u njihovom znanju o pravilnom postupanju prema gostima s invaliditetom.

Ponosni smo na naše nastavnike, ali i učenike koji su radosno i s entuzijazmom zajedno učili, uvježbavali i unaprijeđivali svoje kompetencije.

1
2
3
4
5

DISEMINACIJA PROJEKTA

Dana 11. rujna 2020. u Zaprešiću je naša škola u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zaprešića održala predstavljanje prvog tiskanog izdanja priručnika „Briga o gostima s invaliditetom“.  Priručnik je namijenjen djelatnicima u ugostiteljstvu i turizmu koji žele unaprijediti poslovanje i pravilno pristupiti gostima s tjelesnim invaliditetom, intelektualnim teškoćama, poremećajem iz spektra autizma,  oštećenjem sluha i vida.

Projekt Briga o gostu s posebnim potrebama financiran je od strane Ministarstva turizma, a nastao je idejom projektnog tima naše škole.  Ravnateljica Baftiri se zahvalila Ministarstvu na potpori kojom nam je omogućena realizacija ovog projekta te što su prepoznali potencijal ovog projekta. Također su na skupu podijeljeni primjerci priručnika ugostiteljima i zainteresiranim sudionicima.

zap5
zap7
zap10

Komentari su isključeni