Projekt “Parkovi moga grada – Lenucijeva potkova” se provodio školske godine 2015./2016. u suradnji s Elektrostrojarskom obrtničkom školom.

Nositeljice projekta su bile knjižničarke Željka Vidović (naša škola) i Dragica Kvesić (ESOŠ). Sa strane naše škole sudjelovali su učenici 1.B razreda i učenik 1.E s profesoricom Sanjom Koščević-Antić. Svrha projekta je bila upoznati parkove koji tvore Lenucijevu potkovu, obići neke od značajnih kulturnih ustanova i spomenika koje se nalaze u tim parkovima, suradnja s redovnom srednjom školom i povezivanje naših učenika s vršnjacima iz susjedne srednje škole.

Sve smo oblikovali u prezentaciju kojom smo predstavili projekt ostalim učenicima i profesorima naše škole. Time smo ujedno obilježili Dan grada Zagreba. Uspjeli smo ostvariti sve ciljeve i svrhu projekta, ali najveći uspjeh je bio što su naši učenici prvi puta, potpuno samostalno prezentirali svoj uradak ostalim učenicima i profesorima.

Prilažemo prezentaciju kako bi i ti, dragi čitatelju, mogao naučiti nešto novo o Zagrebu i uživati u njegovim ljepotama!

Komentari su isključeni